Wageningen

Wageningen

Onze evangelisatielocatie is op het plein bij het Theater Junushoff (hoek Duivendaal / Plantsoen). Dat is langs een belangrijke toegangsweg en looproute van parkeerplaatsen naar het winkelcentrum en de markt. Wij staan er op de 2e zaterdag van elke maand. Zie kaartje.

De duidelijk leesbare teksten op de kraam leiden vaak tot spontane reacties. Het is bemoedigend als voorbijgangers blij reageren. Anderzijds kan je schrikken van hard getoeter.

Wageningen, met de WUR en veel instituten, is een wereldstad in het klein. Soms heb je een moeilijk, diepgaand gesprek. Dan weer stapt iemand met een migratieachtergrond of een echte Wageningse op ons toe en vraagt om een Bijbel(boek). Wij hebben graag dat zowel ouderen als jongeren meedoen met de (straat)evangelisatie. Zo laten wij kinderen met een uitnodiging afstappen op ouders met kinderen en vragen “Wil jij ook op onze KinderBijbelclub komen?” Wij, als werkgroep van de Ger.Gem., hebben de coördinatie van dit mooie werk kunnen overnemen van leden van de HHK van Ede. Zij helpen vaak.